Erasmus MC Foundation en Daniel Den Hoed Fonds 'Actie' 

Hallo lieve mensen,

 

Ik ben Nezz, 39 jaar oud en moeder van 4 prachtige kinderen.

 

Eerste Borstkanker:

In juni 2009 was er Borstkanker gediagnoseerd. Stadium 1. Gelukkig waren we er vroeg bij. Ik kreeg een borstbesparende operatie en chemokuur. Door vergrootte risico en ontstekingen in mijn borsten was er toch besloten om in 2011 mijn borsten te amputeren. Na 5 jaar hormoonbehandeling was ik eindelijk klaar in 2015.

 

Tweede Borstkanker:

In mei 2020 is voor de tweede keer Borstkanker gediagnoseerd. Niet weer (dus geen vervolg) maar een nieuwe borstkanker. Een borstkanker waar geen borst meer bevindt. Vreemd he. Dit keer stadium 3. Jammer genoeg was ik er niet heel vroeg bij. Ik ben toch blij dat het geen stadium 4 is. Vervolgens geopereerd. Bestralingen van 15 keer. Nu ben ik bezig met mijn chemokuur. Jammer genoeg is het nog niet bekend hoe dat komt. of het erfelijk is of niet aangezien mijn moeder overleden is aan borstkanker, stadium 4.

Ik wil graag een toekomst zonder Kanker. Zoals vele andere mensen wil ik graag genieten van mijn kinderen. Toekomst plannen maken. Om dit allemaal te kunnen doen moeten er meer onderzoeken komen. Erasmus MC houdt zich gelukkig bezig met nieuwe onderzoeken naar diverse behandelingen voor o.a. Borstkanker. Om die onderzoeken te kunnen waarmaken hebben zij, ik en vele andere mensen die strijden tegen dit vreselijke ziekte jullie hulp nodig. Doe mee met deze donatie. Help ons, jezelf en iedereen voor een betere toekomst zonder zorgen.

 

Liefs, Nezz

 

Klik op onderstaande link om op de website te komen van Daniel Den Hoed Fonds en doneer mee.

https://danieldenhoed.inactievoorerasmusmc.nl/actie/nezz-oz